karis Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Witam forumowiczów :) Czy da się uratować jakoś te buty? Nie pomyślałem i nie przetestowałem "Coccine Nubuck Cleaner" na niewidocznym miejscu i po "testowym" czyszczeniu zostały mi zacieki. Czy da się to uratować? Buty nie były impregnowane. Z góry dziękuję za pomoc! 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Da się, ale środki do czyszczenia mogą przekroczyć wartość butów. Ewentualnie możesz zapytać @Wielki Shoe jaki będzie koszt odświeżenia butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Gąbka, szare mydło, trochę wody. Nie masz nic do stracenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 1 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 31 minut temu, pablocito napisał: Gąbka, szare mydło, trochę wody. Nie masz nic do stracenia. Warto użyć Saphir Omnidaim? Mogę podjechać do znajomej po to 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Na pewno nic im nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi