Patryk 06 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Mam pytanie, jaki to but? Wiem że 373 tylko jaka wersja, bo chce kupić znowu tą samą pare butów, a wyświetlają mi sie tylko takie z dużymi podeszwami. Tutaj ich zdjęcia a ta ostatnia para to te co mi sie wyświetlają, i ich nie chce. P.S. jak ktoś wie to prosze o dokładną wersję modelu. Z góry dzięki. Jeśli ktoś chce mnie obrażać prosze o niewypowiadanie się. Zauważyłem, że naprawde to umiecie także..... Cytuj
MH_fan Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 48 minut temu, Patryk 06 napisał: Mam pytanie ,jaki to but? Wiem że 373 tylko jaka wersja, bo chce kupić znowu tą samą pare butów a wyświetlają mi sie tylko takie z dużymi podeszwami. Tutaj ich zdjęcia a te ostatnia para te co mi sie wyświetlają, i ich nie chce. P.S. jak ktoś wie to prosze o dokładną wersje modelu. Z góry dzięki. Sory za błedy. Może zamiast przepraszać za błędy, łatwiej byłoby je poprawić? 2 Cytuj
Patryk 06 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 32 minuty temu, MH_fan napisał: Może zamiast przepraszać za błędy, łatwiej byłoby je poprawić? Dobrze, czy wie pan coś o tych butach? Nie znam sie na tym. Cytuj
JMes Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Z tego co wiemy z forum Macaroni Tomato jest zadowolonym posiadaczem balansów. Zadzwoń do sklepu, do 19:00 powinieneś zdążyć, na pewno pomogą. Cytuj
Velahrn Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 3 godziny temu, JMes napisał: Z tego co wiemy z forum Macaroni Tomato jest zadowolonym posiadaczem balansów. Zadzwoń do sklepu, do 19:00 powinieneś zdążyć, na pewno pomogą. Przecież Macaroni nie sprzedaje NB, tylko je nosi. @Patryk 06Ja bym uderzył do jakiegoś salonu New Balance, np. w Złotych Tarasach, albo poszukał na reddicie sneakers freaków typu https://www.reddit.com/r/Sneakers/ Mają 1,4 mln członków, ktoś powinien coś wiedzieć. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na zdjęciu ze sklepu jest model 574 wiec inny niż ten którego szukasz. Cytuj
Patryk 06 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 13 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Na zdjęciu ze sklepu jest model 574 wiec inny niż ten którego szukasz. A no tak. Cytuj
Patryk 06 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 13 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Na zdjęciu ze sklepu jest model 574 wiec inny niż ten którego szukasz. Już poprawiłem. Cytuj
Patryk 06 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Szukam mniej więcej takiego jak na ostatnim zdjęciu tylko, chciałbym ten sam kolor i żeby podeszwa była cała biała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi