Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jaki to but? Wiem że 373 tylko jaka wersja, bo chce kupić znowu tą samą pare butów, a wyświetlają mi sie tylko takie z dużymi podeszwami. Tutaj ich zdjęcia a ta ostatnia para

to te co mi sie wyświetlają, i ich nie chce.

P.S. jak ktoś wie to prosze o dokładną wersję modelu. Z góry dzięki.

Jeśli ktoś chce mnie obrażać prosze o niewypowiadanie się. Zauważyłem, że naprawde to umiecie także.....

20200806_154337.thumb.jpg.d8b5c752849444fde53c35102593a1a4.jpg20200806_154412.thumb.jpg.0e06cdf87daba7864db08a2b70c981a7.jpg98656771_Screenshot_20200807-113610_SamsungInternet.thumb.jpg.e947ef6a19a28e8e66c317085bdac138.jpg

Opublikowano
48 minut temu, Patryk 06 napisał:

Mam pytanie ,jaki to but? Wiem że 373 tylko jaka wersja, bo chce kupić znowu tą samą pare butów a wyświetlają mi sie tylko takie z dużymi podeszwami. Tutaj ich zdjęcia a te ostatnia para

te co mi sie wyświetlają, i ich nie chce.

P.S. jak ktoś wie to prosze o dokładną wersje modelu. Z góry dzięki.

Sory za błedy.

Może zamiast przepraszać za błędy, łatwiej byłoby je poprawić?

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, JMes napisał:

Z tego co wiemy z forum

Macaroni Tomato jest zadowolonym posiadaczem balansów. Zadzwoń do sklepu, do 19:00 powinieneś zdążyć, na pewno pomogą.

Przecież Macaroni nie sprzedaje NB, tylko je nosi.

@Patryk 06Ja bym uderzył do jakiegoś salonu New Balance, np. w Złotych Tarasach, albo poszukał na reddicie sneakers freaków typu https://www.reddit.com/r/Sneakers/ Mają 1,4 mln członków, ktoś powinien coś wiedzieć.