Max345 Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Witam mam pytanie kupiłem nowe buty na rozmiar i czy to normalne że but podczas chodzenia rusza się na pięcie góra dół dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Dobrze wiesz że to nie jest normalne bo pytasz.Czy to Twoje pierwsze buty w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Dobrze wiesz że to nie jest normalne bo pytasz.Czy to Twoje pierwsze buty w życiu?Zapewne nie pierwsze, ale może pierwsze „na rozmiar”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max345 Napisano 23 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 To prawda ale czy to jest kwestia rozchodzenia bo but nigdzie mnie nie ciśnie nie jest za duży z tyłu nie można palca włożyć gdzie leży problem złego kopyta czy ktoś miał.podobny problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Może wrzuć foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max345 Napisano 23 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Witaj ele lip.mowisz foto buta na nodze czy samego buta to może jakieś dać wskazówki , napewno but jest z twardszej skóry i rozchodzenie będzie troszkę trwało ale trzeba to przeżyć jeszcze jakieś wskazówki dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 .. i samego i jak leży pięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi