michasacuer Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Od kilku dni bombardują mnie reklamami na FB https://www.morjas.com/men/shoes Ktoś widział, ktoś słyszał? Normalnie bym na to nie wszedł ale na reklamowym zdjęciu pomyka Luca Rubinacci więc może warto się zainteresować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeniman Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Z tego co czytałem oferują solidną wartość za swoją cenę. Produkcja w Hiszpanii, w Almansie, kilkukrotnie wspominał o nich Jesper na Sheogazing, nigdy negatywnie. Na styleforum niewielki wątek, opinie mieszane - jedni bardzo zadowoleni, inni zgłaszają zastrzeżenia do jakości skóry. Ogólnie wydaje się że można próbować, na pewno nie jest to firma wydmuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 19 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Troszkę drogie jak na nasze warunki. W podobnej cenie mamy sprawdzone Patine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 15 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 Jakby kogoś interesował temat, znowu wyświetlo mi się na FB, tym razem oferta z secondsami ale nadal cena moim zdaniem nie zachęca na test. Tyle dobrego że oferują darmowy zwrot (przynajmniej tak jest napisane) https://www.morjas.com/sample-sale/?utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=hot_retargeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 Mnie FB dosłownie bombarduje ich reklamami. Chyba za bardzo dałem się stargetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 16 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Jest nas dwóch, czyli mają bardzo dobrze wypozycjonowana reklamę na FB. Ciekawe ile za nią płacą, bo codziennie ich widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Jest nas dwóch, czyli mają bardzo dobrze wypozycjonowana reklamę na FB. Ciekawe ile za nią płacą, bo codziennie ich widzęPrzy dobrym stargetowaniu reklamy na FB to nie są duże kwoty. To się zamyka w stówie dziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 24 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2020 Zamówiłem derby, loafersy, single monki. Rozmiar 39 okazał się o dziwo za mały na moje krótkie, szerokie, wysoko podbite stopy. Na wymianę zamówiłem rozmiar 40 derby i single monki, loafersy oddałem. Derby leżą fajnie, ale są trochę takie bez duszy. Single monki całkiem fajne, choć trochę luzu w pięcie. Odsyłam obie pary. Wykonanie wydaje się ok, skóra też. Tylko jednak cena jest dość sroga i nie wiem czy warto, to już każdy musi ocenić indywidualnie. Wybór butów nie jest duży, kopyto to trochę zagadka, wygląd moim zdaniem nie jest szałowy, ale też mu zarzucić wiele nie można. Wrzucam dużo fotek single monków. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi