gribojedow Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Na początek link: http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... %3Darticle W Polsce oczywiście ich nie ma, ale niebawem wybieram się do Wilna, a tam są więc zerknę. Ktoś się zetknął z ich produktami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikander Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Owszem,mam dwa ich ubrania,z serii Napoli,koszulę,krawat i pasek.Stosunek jakości,do ceny,jest moim zdaniem skromnym bardzo dobry.Co więcej ubrania doskonale pasują (wysoce to rzecz jasna indywidualne),a jakość materiałów całkiem,całkiem.Styl możesz ocenić oglądając zdjęcia.Generalnie ja jestem za. Patrzę na ofertę sklepową "z wieszaka",i nie mam wątpliwości,że kolejne ubranie kupię u nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabbero Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 A byłem w Rydze tydzień temu .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts