gribojedow Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Na początek link: http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... %3Darticle W Polsce oczywiście ich nie ma, ale niebawem wybieram się do Wilna, a tam są więc zerknę. Ktoś się zetknął z ich produktami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikander Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Owszem,mam dwa ich ubrania,z serii Napoli,koszulę,krawat i pasek.Stosunek jakości,do ceny,jest moim zdaniem skromnym bardzo dobry.Co więcej ubrania doskonale pasują (wysoce to rzecz jasna indywidualne),a jakość materiałów całkiem,całkiem.Styl możesz ocenić oglądając zdjęcia.Generalnie ja jestem za. Patrzę na ofertę sklepową "z wieszaka",i nie mam wątpliwości,że kolejne ubranie kupię u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 A byłem w Rydze tydzień temu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi