Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Pomocy wyprałam zamszowe czarne buty nike, teraz są całe wyblakłe! Mam je dopiero 2 tygodnie mam 30dni na zwrot czy przyjmą takie buty? Oddadzą pieniądze? Lub wymienia na nowe ten sam model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Wyprałaś buty w pralce i dziwisz się że wyblakły? I jeszcze chcesz je zwrócić? Oczywiście że nie przyjmą zwrotu, ani nie wymienią, bo po pierwsze chodziłaś w tych butach, a po drugie, wyprałaś je w pralce Kup Czarny renowator do zamszu Tarrago i spróbuj przywrócić je do świetności zamiast oszukiwać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Zupełnie nie pomyślałam 😕 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Jest możliwość kupienia tego w stacjonarnych sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Renowatory do zamszu ma większość sklepów obuwniczych ten z linka Tarrago sam używałem więc mogę polecić, myślę że sprawdzi się lepiej niż takie z sieciówek. Kupić stacjonarnie na pewno można, ale nie wiem jak to sprawdzić. Napisz gdzie mieszkasz, może ktoś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Przydatne linki: https://mrvintage.pl/2011/07/renowacja-zamszu-i-nubuku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Jeszcze jedno pytanie czy jeśli czarnym woskiem bym je potraktowała to byłby dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Na koniec jeszcze można Tarrago Nano Protector Oil - ja wyprałem 2-letnie chukka nubbukowe płynem do zamszu i potem potraktowałem tym protectorem i są jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konikjuli Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi