Mateush^ Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Witam, Kupiłem sobie pierwsze lepsze buty Meermin - Oxford Hiro 11 UK, długość i szerokość rewelacja, natomiast ta pięta to totalna porażka. Jak mam but zawiązany to jestem wstanie lekko podnosić piętę góra - dół. Ratowałem się żelową podpiętką, zapiętkami klejonymi nic nie dało, szewc rozłożył ręce. Po 30 min chodzenia jakby pięta zaczęła się pocić i obcierać. Odrazu tęskniłem za Ryłko za 200 zł :) Wesele się zbliża i chce coś wygodnego o podobnym kopycie co Hiro ale z lepiej trzymającą piętą, nie chce już cierpieć. Podsumowując: -Cena 1000-1300 -Kopyto podobne co Hiro 11UK ale z bardziej trzymającą piętą -Wysyłka z PL - jeszcze lepiej jak możliwość przymiarki w Warszawie Wiem że jest Patine (yanko ), shoepassion itd. Proszę o wstępną pomoc w doborze kopyta, modelu tak aby mieć konkret i odrazu przymierzać Dzięki Cytuj
KIERMAN Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Yanko 915 10,5 UK lub 11 UK. W moim przypadku pół rozmiaru mniejsze 915 jest prawie identyczne w odczuciu z hiro od meermina, z tym że pięta faktycznie lepiej trzyma w yanko. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Mam 2 x hiro, 4 x yanko 915, 3 x yanko 664 i wszystkie 9.5. Yanko możesz kupić i odesłać przecież, więc w czym problem przymierzyć? Cytuj
marxik Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Jeżeli jesteś z Warszawy, to na Chmielnej masz sklep Loake. Cytuj
lubo69 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 2 godziny temu, Mateush^ napisał: Kupiłem sobie pierwsze lepsze buty Wniosek - nie kupować pierwszych lepszych butów? (BPNMSP) 3 2 Cytuj
spiryt Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 z produkcyjniaków jeszcze Cheaney mają bardzo dobre trzymanie pięty, przynajmniej fit G. "Ciasna" pieta "szeroko" w palcach,, czyli główna zasada dobrze dopasowanego obuwia. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 2 godziny temu, spiryt napisał: "Ciasna" pieta "szeroko" w palcach,, czyli główna zasada dobrze dopasowanego obuwia. nie równa się: W dniu 11.03.2019 o 12:36, Mateush^ napisał: Wesele się zbliża i chce coś wygodnego o podobnym kopycie co Hiro ale z lepiej trzymającą piętą, nie chce już cierpieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi