Mateush^ Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Witam, Kupiłem sobie pierwsze lepsze buty Meermin - Oxford Hiro 11 UK, długość i szerokość rewelacja, natomiast ta pięta to totalna porażka. Jak mam but zawiązany to jestem wstanie lekko podnosić piętę góra - dół. Ratowałem się żelową podpiętką, zapiętkami klejonymi nic nie dało, szewc rozłożył ręce. Po 30 min chodzenia jakby pięta zaczęła się pocić i obcierać. Odrazu tęskniłem za Ryłko za 200 zł :) Wesele się zbliża i chce coś wygodnego o podobnym kopycie co Hiro ale z lepiej trzymającą piętą, nie chce już cierpieć. Podsumowując: -Cena 1000-1300 -Kopyto podobne co Hiro 11UK ale z bardziej trzymającą piętą -Wysyłka z PL - jeszcze lepiej jak możliwość przymiarki w Warszawie Wiem że jest Patine (yanko ), shoepassion itd. Proszę o wstępną pomoc w doborze kopyta, modelu tak aby mieć konkret i odrazu przymierzać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Yanko 915 10,5 UK lub 11 UK. W moim przypadku pół rozmiaru mniejsze 915 jest prawie identyczne w odczuciu z hiro od meermina, z tym że pięta faktycznie lepiej trzyma w yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Mam 2 x hiro, 4 x yanko 915, 3 x yanko 664 i wszystkie 9.5. Yanko możesz kupić i odesłać przecież, więc w czym problem przymierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Jeżeli jesteś z Warszawy, to na Chmielnej masz sklep Loake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 2 godziny temu, Mateush^ napisał: Kupiłem sobie pierwsze lepsze buty Wniosek - nie kupować pierwszych lepszych butów😛 (BPNMSP) 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 z produkcyjniaków jeszcze Cheaney mają bardzo dobre trzymanie pięty, przynajmniej fit G. "Ciasna" pieta "szeroko" w palcach,, czyli główna zasada dobrze dopasowanego obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 2 godziny temu, spiryt napisał: "Ciasna" pieta "szeroko" w palcach,, czyli główna zasada dobrze dopasowanego obuwia. nie równa się: W dniu 11.03.2019 o 12:36, Mateush^ napisał: Wesele się zbliża i chce coś wygodnego o podobnym kopycie co Hiro ale z lepiej trzymającą piętą, nie chce już cierpieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi