4inHand Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Założyłem bloga o alkoholach. Już od kilku dni mam go w stopce, ale dopiero dzisiaj dorobił się własnego adresu URL. Ponieważ alkohole, o których pisze wpisują się w kanony bycia gentlemanem, zapraszam do lektury. www.milerpije.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Czytałem kilka dni temu. Bardzo ciekawe wpisy. Czekam na więcej i życzę powodzenia w blogowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Przeczytałem kilka wpisów i naprawdę są ciekawe A najbardziej podoba mi się to, że nie ma "nadymania się" i dorabiania ideologii tam gdzie jej nie ma. Krótko mówiąc: dobrze się czyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Dzieki za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi