Marcous Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 Po wczorajszej wizycie we wrocławskim Atelier Andells chciałem podzielić się z wami moim wrażeniami. Wprawdzie to już drugie odwiedziny, ale jak to w dzisiejszych czasach bywa, wielu z nas cierpi na chroniczny brak czasu, więc dopiero teraz udaje mi się napisać parę słów... Moją przygodę z Andells rozpoczął konkurs filmowy , w wyniku, którego decyzją jury i fundatora nagrody @Andellsotrzymałem niezwykłą możliwość uszycia na miarę spodni, za co serdecznie dziękuje. Tym bardziej cieszy mnie ta nagroda , iż jest to moje pierwsze spotkanie z szyciem na miarę od podstaw. Atelier jest świetnie zlokalizowane , mieści się w pięknej kamienicy bardzo blisko wrocławskiego Rynku, samo wnętrze pracowni urządzone jest bardzo gustownie a jednocześnie dobrze oddaje ducha pracy twórczej. Co do spotkań mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Ogromny wybór tkanin jak i podejście zespołu powodują, że poleciłbym tą pracownię każdemu, kto chciałby skorzystać z usług krawiectwa miarowego. Szczególnie ujęła mnie wiedza i profesjonalizm Pani Joanny, na którą się zdałem będąc "zielony" w temacie bespoke. Dowiedziałem się sporo o aktualnych trendach, modach, procesie i technice pracy , aspektach dobrania odpowiedniego kroju do sylwetki itp. Aktualnie jesteśmy po wyborze tkaniny, fasonu i detali (jak na pierwszy raz wybrałem bardzo tradycyjny krój) oraz po zdjęciu wymiarów. Za jakiś czas czeka mnie pierwsza przymiarka. cdn... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Dawno nie zaglądałem na forum Z polecaniem jeszcze się wstrzymać: "poleciłbym tą pracownię każdemu, kto chciałby skorzystać z usług krawiectwa miarowego. " chwalić dopiero jak zrealizujemy Pół żartem, pół serio Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 11 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2019 prace w toku ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi