Skocz do zawartości

[WARSZAWA] Józef Mazur, Chmielna 10a/ 22, krawiec

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szybkie pytanie w związku z zakończeniem działalności Pana Józefa- szukam kogoś równie dobrego (w Warszawie) na bardzo pilne przerobienie dwóch marynarek, w tym jednej szytej na miarę. Pod żadnym pozorem nie zlecę tego komuś, kto nie cieszy się podobną opinią do Pana Mazura. Czy jesteście w stanie kogoś polecić? Sprawa niestety baaaardzo pilna.

Dziękuję z góry za pomoc i przepraszam jeśli jest na forum właściwszy temat na tego typu pytania, ale wpadam tu ostatnio raz na dwa lata, więc zanim go znajdę... ;)

Opublikowano

Możesz iść do pana Mazura, bo pracuje teraz w domu.
Choć nie wiem w sumie czy polecać, bo właśnie zostawiłem u niego garnitur na kosmetyczne poprawki rękawów i spodni a zażyczył sobie za to 2 x tyle co w sprawdzonych poprawkach krawieckich gdzie zwykle zlecam takie rzeczy.

Opublikowano
9 godzin temu, michau napisał:

Choć nie wiem w sumie czy polecać, bo właśnie zostawiłem u niego garnitur na kosmetyczne poprawki rękawów i spodni a zażyczył sobie za to 2 x tyle co w sprawdzonych poprawkach krawieckich gdzie zwykle zlecam takie rzeczy.

Do drobnych poprawek nie ma sensu iść dp Pana Mazura, bo faktycznie liczy sobie sporo. Ja u niego robię poważniejsze przeróbki, które wymagają "rozebrania" na części marynarki bądź płaszcza, przeróbki spodni czy koszul to zlecam paniom z dawnej Smolnej (obecnie na Jerozolimskich 11/19).

• 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Potrzebuję dokonać kompleksowego dopasowania marynarki dwurzędowej, w związku z tym szukam solidnego i godnego polecenia adresu do takiego zadania. Czy Pan Józef Mazur nadal przyjmuje na Młynarskiej? Z tego co widziałem w innym wątku p. Janusz Kruszewski również przeszedł na emeryturę. Słyszałem jeszcze o Zyg Zaku, ale znalazłem również mniej pochlebne opinie na tym forum.

Opublikowano
1 godzinę temu, Micappo napisał:

Potrzebuję dokonać kompleksowego dopasowania marynarki dwurzędowej, w związku z tym szukam solidnego i godnego polecenia adresu do takiego zadania. Czy Pan Józef Mazur nadal przyjmuje na Młynarskiej?...

Mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie, Pan Józef cały czas przyjmuje na Młynarskiej (przynajmniej przyjmował 2 tygodnie temu jak odbierałem od niego garnitur i koszule po poprawkach).