klient Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 niestety, emerytura, koniec działalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank Slade Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Szybkie pytanie w związku z zakończeniem działalności Pana Józefa- szukam kogoś równie dobrego (w Warszawie) na bardzo pilne przerobienie dwóch marynarek, w tym jednej szytej na miarę. Pod żadnym pozorem nie zlecę tego komuś, kto nie cieszy się podobną opinią do Pana Mazura. Czy jesteście w stanie kogoś polecić? Sprawa niestety baaaardzo pilna. Dziękuję z góry za pomoc i przepraszam jeśli jest na forum właściwszy temat na tego typu pytania, ale wpadam tu ostatnio raz na dwa lata, więc zanim go znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 Możesz iść do pana Mazura, bo pracuje teraz w domu.Choć nie wiem w sumie czy polecać, bo właśnie zostawiłem u niego garnitur na kosmetyczne poprawki rękawów i spodni a zażyczył sobie za to 2 x tyle co w sprawdzonych poprawkach krawieckich gdzie zwykle zlecam takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 9 godzin temu, michau napisał: Choć nie wiem w sumie czy polecać, bo właśnie zostawiłem u niego garnitur na kosmetyczne poprawki rękawów i spodni a zażyczył sobie za to 2 x tyle co w sprawdzonych poprawkach krawieckich gdzie zwykle zlecam takie rzeczy. Do drobnych poprawek nie ma sensu iść dp Pana Mazura, bo faktycznie liczy sobie sporo. Ja u niego robię poważniejsze przeróbki, które wymagają "rozebrania" na części marynarki bądź płaszcza, przeróbki spodni czy koszul to zlecam paniom z dawnej Smolnej (obecnie na Jerozolimskich 11/19). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolki Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Polecam tego krawca. Dalej prowadzi działalność ale teraz na Młynarskiej 13/45. Telefon 518149596. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Potrzebuję dokonać kompleksowego dopasowania marynarki dwurzędowej, w związku z tym szukam solidnego i godnego polecenia adresu do takiego zadania. Czy Pan Józef Mazur nadal przyjmuje na Młynarskiej? Z tego co widziałem w innym wątku p. Janusz Kruszewski również przeszedł na emeryturę. Słyszałem jeszcze o Zyg Zaku, ale znalazłem również mniej pochlebne opinie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 1 godzinę temu, Micappo napisał: Potrzebuję dokonać kompleksowego dopasowania marynarki dwurzędowej, w związku z tym szukam solidnego i godnego polecenia adresu do takiego zadania. Czy Pan Józef Mazur nadal przyjmuje na Młynarskiej?... Mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie, Pan Józef cały czas przyjmuje na Młynarskiej (przynajmniej przyjmował 2 tygodnie temu jak odbierałem od niego garnitur i koszule po poprawkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi