preux Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Zastanawia mnie kwestia obszycie 3-ciej dziurki. Mianowicie, czy dziurka jest obszyta w ten sam sposób co 2 pozostałe czy na lewą stronę, aby po wywinięciu klapy widoczna była prawa strona dziurki? Spotkałem się z obydwoma przypadkami, i ciekaw jestem jak statystycznie wypadają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabletka Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 W takim wypadku należy zażyczyć sobie u krawca obustronne obszycie dziurki. Czasami to kosztuje drożej czasami jest w cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preux Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 W takim wypadku należy zażyczyć sobie u krawca obustronne obszycie dziurki. Czasami to kosztuje drożej czasami jest w cenie. Mógłbyś zamieścić jakieś foto? Ja pierwsze słyszę o czymś takim. A tym bardziej nie mam pojęcia jak taką dziurkę obszyć, a zdarzyło mi się kilka dziurek obszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Przykład dwustronnie obszytej dziurki tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabletka Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Dzisiaj to już troszkę późno ale w "długi łikend" postaram się zrobić jakieś zdjęcie. Chociaż zastanawiam się czy to potrzebne bo Ernestson znalazł znakomitą stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabletka Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 obiecałem Dziurka obustronna - na płaszczu który ma już przynajmniej kilka lat. Dodaję również dla porównania dziurkę jednostronną na tym samym płaszczu. Dziurki obustronne stosuje się najczęściej w płaszczach w "widocznych" miejscach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts