preux Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 Zastanawia mnie kwestia obszycie 3-ciej dziurki. Mianowicie, czy dziurka jest obszyta w ten sam sposób co 2 pozostałe czy na lewą stronę, aby po wywinięciu klapy widoczna była prawa strona dziurki? Spotkałem się z obydwoma przypadkami, i ciekaw jestem jak statystycznie wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 W takim wypadku należy zażyczyć sobie u krawca obustronne obszycie dziurki. Czasami to kosztuje drożej czasami jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 27 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 W takim wypadku należy zażyczyć sobie u krawca obustronne obszycie dziurki. Czasami to kosztuje drożej czasami jest w cenie. Mógłbyś zamieścić jakieś foto? Ja pierwsze słyszę o czymś takim. A tym bardziej nie mam pojęcia jak taką dziurkę obszyć, a zdarzyło mi się kilka dziurek obszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 Przykład dwustronnie obszytej dziurki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Dzisiaj to już troszkę późno ale w "długi łikend" postaram się zrobić jakieś zdjęcie. Chociaż zastanawiam się czy to potrzebne bo Ernestson znalazł znakomitą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 obiecałem Dziurka obustronna - na płaszczu który ma już przynajmniej kilka lat. Dodaję również dla porównania dziurkę jednostronną na tym samym płaszczu. Dziurki obustronne stosuje się najczęściej w płaszczach w "widocznych" miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi