Jacus64 Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Właśnie jestem w trakcie budowania garderoby. Muszę przebić się przez twardą ścianę, do tego celu potrzebuję wiertła diamentowego. Gdzie takie mogę kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bażant Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Sprawdziłbym Suitsupply Więcej da tutaj mocna wiertarka z udarem, młot udarowy lub młotowiertarka. Wiertła diamentowe to stosuje się raczej do rzeczy twardych i delikatnych jak np. płytki ceramiczne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Borkowski Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 ciekawy pomysł na 1 post, ale czy naprawdę myślisz ze do budowania garderoby sa specjalne wiertła? wystarczy wpisac hasło w google i do wyboru do koloru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Korzystając z okazji - sprzedam Opla, przebieg do negocjacji 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Zaraz będzie odpowiedź z innego świeżego konta, wskazująca jeden słuszny sklep z wiertłami diamentowymi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuzet Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 U mnie ekipa w tym tygodniu stawia ścianki G/K w garderobie, także mogę podpowiedzieć co kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts