Jacus64 Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Właśnie jestem w trakcie budowania garderoby. Muszę przebić się przez twardą ścianę, do tego celu potrzebuję wiertła diamentowego. Gdzie takie mogę kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Sprawdziłbym Suitsupply Więcej da tutaj mocna wiertarka z udarem, młot udarowy lub młotowiertarka. Wiertła diamentowe to stosuje się raczej do rzeczy twardych i delikatnych jak np. płytki ceramiczne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 ciekawy pomysł na 1 post, ale czy naprawdę myślisz ze do budowania garderoby sa specjalne wiertła? wystarczy wpisac hasło w google i do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Korzystając z okazji - sprzedam Opla, przebieg do negocjacji 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Zaraz będzie odpowiedź z innego świeżego konta, wskazująca jeden słuszny sklep z wiertłami diamentowymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 U mnie ekipa w tym tygodniu stawia ścianki G/K w garderobie, także mogę podpowiedzieć co kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi