Wolar Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam. Zwracam się z pytam i prośbą o pomoc. Już dawno temu dostałem buty w zbyt dużym dla mnie rozmiarze. Nie mam pudełka ani nie mam pojęcia co to za model. Będę bardzo wdzięczny za poratowaniem odpowiedzią jeżeli ktoś wie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolar Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Bardziej rozeznałem się po forum i widzę że jestem masakrycznie nie w temacie. Szukałem już pół godziny i znalazłem jedynie to forum. Tak czy owak jeżeli mój post jest nie na miejscu proszę o usunięcie i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @Saylevv a tego nie znalazłeś? https://www.wbutach.pl/ Choć o te buty to warto zapytać na forum piłkarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolar Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @Bażant przeszukałem grupy facebookowe, różnorakie frazy i nic. Dziękuję! Idę tam pytać. PS. Teraz tylko czekać na zatwierdzenie konta na tamtej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Zwykle takie buty mają na wewnętrznej metce z rozmiarem podany numer produktu, próbuj po tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolar Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Zapomniałem dodać. Na metce mam jedynie kraj w którym wykonano oraz rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi