Wolar Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam. Zwracam się z pytam i prośbą o pomoc. Już dawno temu dostałem buty w zbyt dużym dla mnie rozmiarze. Nie mam pudełka ani nie mam pojęcia co to za model. Będę bardzo wdzięczny za poratowaniem odpowiedzią jeżeli ktoś wie. Pozdrawiam.
Wolar Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Bardziej rozeznałem się po forum i widzę że jestem masakrycznie nie w temacie. Szukałem już pół godziny i znalazłem jedynie to forum. Tak czy owak jeżeli mój post jest nie na miejscu proszę o usunięcie i przepraszam.
Bażant Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 @Saylevv a tego nie znalazłeś? https://www.wbutach.pl/ Choć o te buty to warto zapytać na forum piłkarskim.
Wolar Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 @Bażant przeszukałem grupy facebookowe, różnorakie frazy i nic. Dziękuję! Idę tam pytać. PS. Teraz tylko czekać na zatwierdzenie konta na tamtej stronie.
gajdowskip Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zwykle takie buty mają na wewnętrznej metce z rozmiarem podany numer produktu, próbuj po tym 1
Wolar Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zapomniałem dodać. Na metce mam jedynie kraj w którym wykonano oraz rozmiar.
Rekomendowane odpowiedzi