elorofero Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Witam, mam takie problem bo w tę sobotę mam półmetek, obudziłem się kilka dni temu, że pasowałoby kupić garnitur. Zamówiłem wczoraj przez internet, dzisiaj przyszedł. Tylko wydaje mi się, że ta marynarka jest dla mnie za duża, przynajmniej w barkach. Mam do Was pytanie, co sądzicie? Pasuje? Największy problem u mnie jest to, że jest chudy i trudno jest coś na mnie kupić/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Zbyt szeroka w ramionach, poza tym ramiona są kwadratowe i brzydkie. Popatrz na stronę firmy Suit Supply, na ich modeli - jak leżą marynarki. Obejrzyj również wątek "Co mam dziś na sobie", paru kolegów ma bardzo dobrze dopasowane marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 No i rękawy srogo za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Oddaj ten garnitur, na półmetek idź w białej koszuli. Nawet nie próbuj w nim iść, bo stracisz pieniądze, a nigdy już go więcej nie założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi