gregx Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Witam Szacownych Kolegów ma pytanie jak w temacie - zakupiłem wosk konserwujący i teraz dumam najpierw położyć wosk, a potem pastę, czy też zgoła odwrotnie? Czy przy takim zestawie stosować też renowator Shapire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 http://www.pastadobutow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 3 minuty temu, Siata napisał: http://www.pastadobutow.pl/ W tym tutorialu nie ma do końca zawartej odpowiedzi na moje pytanie. Wosk - pasta czy pasta -wosk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Pasta-wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 20 minut temu, gregx napisał: W tym tutorialu nie ma do końca zawartej odpowiedzi na moje pytanie. Wosk - pasta czy pasta -wosk "Kompleksowa pielęgnacja butów" - jest opisane krok po kroku, jak dla mnie zrozumiale. Poza tym nie musisz zakladac od razu nowego watku, skoro jest juz jeden na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Siata ten wosk to Avel Renovateur więc dlatego pytam. Jak widzisz Velahrn podaje odwrotną kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Godzinę temu, gregx napisał: Siata ten wosk to Avel Renovateur więc dlatego pytam. Jak widzisz Velahrn podaje odwrotną kolejność Avel to krem, nie wosk. Woskiem jest np. saphir pate de lux. Najpierw kremujesz (bo rozumiem, że to oznacza dla ciebie pasta?), a potem kładziesz twardszy wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Avel to krem, nie wosk. Woskiem jest np. saphir pate de lux. Najpierw kremujesz (bo rozumiem, że to oznacza dla ciebie pasta?), a potem kładziesz twardszy wosk. Stąd wzięła się dyskusja i moje pytanie. Uściślajac definicyjnie naszą dyskusję- czy w opinii kolegów najpierw kładziemy przedstawiony na zdjęciu wosk regeneracyjny (nie mylić z woskiem używanym do wykończenia lustra) a następnie pastę (krem)?zdjęcie etykiety oczywiście z opakowania. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 To jest krem regeneracyjny, używasz go np 2x w roku, gdy chcesz dodatkowo skórę nawilżyć, zwykle po zdjęciu starych warstw. Na bieżąco używasz kremów w odpowiednim kolorze, a do twardych części buta typowej pasty twardej, z dużą ilością wosku i polerujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Dziękuję. Prosto i jasno. Bez cienia wątpliwości. Nie nadajesz się Pan na polityka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi