leri277 Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Czy można gdzieś w Polsce nauczyć się krawiectwa męskiego bespoke (bez doświadczenia)? Znacie jakieś szkoły albo kursy? Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Teoretycznie to w cechu. W praktyce cechy praktycznie nie funkcjonuja i nie wiele sie tam nauczysz, z pewnoscia nie konstrukcji. My prowadzimy szkolenia we wlasnym zakresie w ramach praktyk, ale to zalezy od pory roku i aktualnej ilosci zlecen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leri277 Napisano 19 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Jeśli ktoś jeszcze miałby jakieś informacje, bardzo proszę pisać w tym temacie, na pewno będę tutaj zaglądał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.G Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @leri277 skąd jesteś? Na naukę najlepiej zgłosić się do Pracowni dyplomowanego Mistrza Krawieckiego, jeśli nie wiesz gdzie takich szukać zawsze można udać się lub odezwać do swojej Wojewódzkiej Izby Rzemieślniczej albo Związku Rzemiosła Polskiego i zasięgnąć języka. Dla przykładu, w Warszawie, z tego co wiem bo na własne oczy widziałem dwóch uznanych dyplomowanych Mistrzów (nie wiem czy mogę wymienić z nazwiska ale są oni znani większości Forumowiczów) ma obecnie pod swoimi skrzydłami i szkoli po jednym uczniu. A takich osób chętnych do przekazania swojej wiedzy jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi