marbej Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 To kto próbuje pierwszy? -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Niesamowite! Jak patrzę na te narzędzia i przykładaną do nich siłę, to nie mam wątpliwości, że odciąłbym sobie ze 3 palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Niby proste, ale weź i zrób -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchel Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 To ja podziękuję. Bartek - 3 palce to chyba w wersji optymistycznej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 niezwykłe, ja się chyba minąłem z powołaniem, na .... co mi ten doktorat a film wspaniały, pozwala zrozumieć całe, jak się okazuje niesamowicie skomplikowane trzewia zwykłego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Może kolega od własnoręcznie zrobionej marynarki sie pokusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Jeżeli o mnie chodziło to odpadam Nie żeby nie pociągało mnie szewstwo ale pewnie pierwsze koślawe wyroby byłyby gotowe po 3 latach. Zostaję przy szyciu na które mam i tak mniej czasu niż bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytek Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Przeglądając popularny serwis internetowy wpadłem na takie coś : http://www.wykop.pl/link/1255645/jak-si ... s-vuitton/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi