MarcinDl Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Szanowni, zbliża się dzień mojego ślubu i w związku z tym poszukuję dobrego, męskiego fryzjera, który byłby w stanie ogarnąć moją czuprynę. Kogo polecacie z Katowic czy Mysłowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Serdecznie polecam Cyrulika Śląskiego. Salon na Osiedlu Tysiąclecia. Ostatnio zdobyli 1 i 3 miejsce w Mistrzostwach Polski fryzjerów. Dobrzy są. Cięcie męskie to przedział 50-70 PLN. O brodę Ci też zadbają. Ja tam jestem regularnie co 3 tygodnie i jeszcze nigdy nie byłem niezadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz_Sroka Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Sam osobiście polecam ButterCut na Dąbrowskiego 1. Strzyżenie 50 zł, bardzo dobra obsługa plus super atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Wojtek Wajda obok dworca, tylko umawiając się zaznacz że chcesz do Wojtka, bo inaczej jego praktykantki Cię obetną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi