MarcinDl Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Szanowni, zbliża się dzień mojego ślubu i w związku z tym poszukuję dobrego, męskiego fryzjera, który byłby w stanie ogarnąć moją czuprynę. Kogo polecacie z Katowic czy Mysłowic? Cytuj
B737 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Serdecznie polecam Cyrulika Śląskiego. Salon na Osiedlu Tysiąclecia. Ostatnio zdobyli 1 i 3 miejsce w Mistrzostwach Polski fryzjerów. Dobrzy są. Cięcie męskie to przedział 50-70 PLN. O brodę Ci też zadbają. Ja tam jestem regularnie co 3 tygodnie i jeszcze nigdy nie byłem niezadowolony. Cytuj
Grzegorz_Sroka Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Sam osobiście polecam ButterCut na Dąbrowskiego 1. Strzyżenie 50 zł, bardzo dobra obsługa plus super atmosfera. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Wojtek Wajda obok dworca, tylko umawiając się zaznacz że chcesz do Wojtka, bo inaczej jego praktykantki Cię obetną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi