MarcinDl Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Szanowni, zbliża się dzień mojego ślubu i w związku z tym poszukuję dobrego, męskiego fryzjera, który byłby w stanie ogarnąć moją czuprynę. Kogo polecacie z Katowic czy Mysłowic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B737 Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Serdecznie polecam Cyrulika Śląskiego. Salon na Osiedlu Tysiąclecia. Ostatnio zdobyli 1 i 3 miejsce w Mistrzostwach Polski fryzjerów. Dobrzy są. Cięcie męskie to przedział 50-70 PLN. O brodę Ci też zadbają. Ja tam jestem regularnie co 3 tygodnie i jeszcze nigdy nie byłem niezadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz_Sroka Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Sam osobiście polecam ButterCut na Dąbrowskiego 1. Strzyżenie 50 zł, bardzo dobra obsługa plus super atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Wojtek Wajda obok dworca, tylko umawiając się zaznacz że chcesz do Wojtka, bo inaczej jego praktykantki Cię obetną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts