The Kozlow Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Panowie, Czy któryś z was orientuje się, gdzie mogę kupić koszulę z białego Oxfordu, taliowaną (nie button down)? Niestety jest problem z koszulami z tego materiału:-( Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 E. Berg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Dziękuje za namiary Panowie - nie mniej jednak chyba nie mój price range:( xkoziol - jak wygląda ta promocja w DaVinci? Jeżeli mam dać 400-500zł za E.Berga to wole chyba jednak uszyć albo kupić Stenstrom's. Pzdr, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 299 zł za tkaniny dostępne "od ręki", nie dotyczy tych na zamówienie. Z niższej półki Vistula miewa dobre tkaniny typu "oxford". Myślę, że na wyprzedaży można wyhaczyć za 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Dzięki wszystkim:-) Chyba zdecyduje się na DaVinci - mają gotowca o którego mi chodzi. Pozdr, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi