Max__ Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, Poniżej załączam zdjęcie butów, których szukam od pewnego czasu. But poniżej kupiony w galerii handlowej (sklep: new yorker - nie pamiętam dokładnie). Szukam butów podobnych (lub identycznych) wykonanych w lepszej jakości. Pytałem o buty Timberland, jednak występują tylko w wersji ocieplanej. 1. Czy inna firma będzie miała w ofercie coś podobnego? 2. Jak wygląda kwestia wykonania butów na zamówienie, koszty, kto się podejmie, czy warto? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, Max_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Bez ocieplenia Wolverine robi wiele modeli. Wydaje mi się, że łatwiej szukać pośród firm za oceanem (USA, Kanada). https://www.zalando.pl/wolverine-1000-mile-botki-sznurowane-tan-wl112d009-b11.html Może przejrzyj jeszcze buty Panama Jack widziałem kiedyś w tym klimacie bez ocieplenia - tylko skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Google -> 'żółte buty robocze' i będą Caterpillar, Timberland i pewnie jeszcze jakieś. Słowo 'robocze' pozwoli Ci zapewne znaleźć timberlandy nieocieplone (nie weryfikowałem tej tezy) tylko nie w galerii handlowej, a w sklepach ze sprzętem bhp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi