Kinga222 Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Hej , ogólnie sprawa wygląda tak jakie buty polecacie na deszczową pogodę i ogólnie na jesienno zimowy czas chodzi mi tu konkretnie o kozaki na szpilce lub obcasie ( ponieważ jestem dość niska i ogólnie lubię taki styl ) jeszcze jak mieszkałam w mieście często chodziłam w szpilkach i nie stanowiło to dla mnie problemu ale nie dawno przeprowadziłam się do małego miasteczka i tu się zaczyna problem ponieważ jest tu miękka ziemia , błoto i ogólnie droga jest cała pokryta gliną ( dwa dni temu np nie mogłam wyjechać z podwórka ) , nie chcę żadnych kaloszy czy kozaków na płaskim bo się w nich po prostu nie wiedzę , co sądzicie na ten temat ? może coś polecicie ? zdarzyło wam się kiedyś być w podobnej sytuacji i chodzić w takich butach po takim terenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Ja na przykład nie uznaję innych butów niż szpilki. Jak jest glina czy błoto, to zaciskam zęby i walczę - styl nie poddaje się kompromisom... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Ubieraj kalosze na przejście, a potem zmieniaj na szpilki. Moja żona tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 A nosisz głównie spodnie czy spódniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 wszystko zależy ile tego błota.... a już tak na serio, przy dużym błocie też ich nie noszę. Dzisiaj na szczęście na śląsku sucho, więc mogłem załozyć moje ulubione (nie wiedziałem czy wrzucić to do tematu CMDNS czy CMDCNS) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi