JoannaK. Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Witam, poszukuje wkładu wełnianego lub bawełnianego do krawatów. Czy ktoś z Państwa orientuje się w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Podpinam się do pytania. Postanowiłem uszyć sobie krawat i wszystko jest na dobrej drodze ale brakuje mi cienkiego bawełnianego wypełnienia. Gdzie mogę kupić tkaninę na wkład? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fashionpractice Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Jak widać, tajemna to wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Przykładowo tutaj: Wool Tie Canvas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi