gntlmanpl Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Witam serdecznie, Mam nadzieję, że nie zostanę tutaj oblany zupą pomidorową, ani innymi złymi rzeczami z powodu tego posta. Bardzo spodobała mi się kamizelka jednorzędowa w kratę księcia Walii. Nosi ją Jakub Roskosz (zdjęcie gdzieś tam niżej). Jednak w szwalni Pana Milera, koszt dochodzi do +/- 1000 zł, co jest mimo wszystko kwotą sporą. Czy macie może propozycję szwalni, w której będę miał możliwość uszycia tejże właśnie kamizelki, jednak po niższej cenie z zachowaniem jakości? Najlepiej by było, gdyby szwalnia znajdowała się w okolicach Poznania, tak, aby odbyło się bez problemu z mierzeniem Z góry dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj.J Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombar Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gntlmanpl Posted November 16, 2016 Author Report Share Posted November 16, 2016 9 godzin temu, Mikołaj.J napisał: Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. @tombar @Mikołaj.J 8 godzin temu, tombar napisał: Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki A jak z cenami Panowie? Orientujecie się może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombar Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Zadzwoń i zapytaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts