gntlmanpl Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam serdecznie, Mam nadzieję, że nie zostanę tutaj oblany zupą pomidorową, ani innymi złymi rzeczami z powodu tego posta. Bardzo spodobała mi się kamizelka jednorzędowa w kratę księcia Walii. Nosi ją Jakub Roskosz (zdjęcie gdzieś tam niżej). Jednak w szwalni Pana Milera, koszt dochodzi do +/- 1000 zł, co jest mimo wszystko kwotą sporą. Czy macie może propozycję szwalni, w której będę miał możliwość uszycia tejże właśnie kamizelki, jednak po niższej cenie z zachowaniem jakości? Najlepiej by było, gdyby szwalnia znajdowała się w okolicach Poznania, tak, aby odbyło się bez problemu z mierzeniem Z góry dziękuję! Cytuj
Mikołaj.J Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. Cytuj
tombar Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki Cytuj
gntlmanpl Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 9 godzin temu, Mikołaj.J napisał: Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. @tombar @Mikołaj.J 8 godzin temu, tombar napisał: Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki A jak z cenami Panowie? Orientujecie się może? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi