gntlmanpl Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Witam serdecznie, Mam nadzieję, że nie zostanę tutaj oblany zupą pomidorową, ani innymi złymi rzeczami z powodu tego posta. Bardzo spodobała mi się kamizelka jednorzędowa w kratę księcia Walii. Nosi ją Jakub Roskosz (zdjęcie gdzieś tam niżej). Jednak w szwalni Pana Milera, koszt dochodzi do +/- 1000 zł, co jest mimo wszystko kwotą sporą. Czy macie może propozycję szwalni, w której będę miał możliwość uszycia tejże właśnie kamizelki, jednak po niższej cenie z zachowaniem jakości? Najlepiej by było, gdyby szwalnia znajdowała się w okolicach Poznania, tak, aby odbyło się bez problemu z mierzeniem Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gntlmanpl Napisano 16 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 9 godzin temu, Mikołaj.J napisał: Wiesław Adamczak, Malwowa 35, w okolicach pętli Junikowo. Przymierzam się do szycia spodni do niego, a dotychczas zlecałem mu kilka poprawek i jestem zadowolony. @tombar @Mikołaj.J 8 godzin temu, tombar napisał: Krupa&Reszutko, ewentualnie p. Radlicki A jak z cenami Panowie? Orientujecie się może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Zadzwoń i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi