frankenstein Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 żal mi tego aligatora, naprawdę mi żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Kto jest producentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Byłem dziś u Duranca w ramach rozeznania, pokazywał uformowany płat skóry właśnie na trzewiki-pół golfy. Jak na "płaski" but prezentowały się całkiem sensownie. Dodatkowo zapytany o "futerko" pokazał buty z takowym ociepleniem i muszę przyznać, że w przeciwieństwie do lekko obciachowego futerka z butów dostępnych w galeriach, to prezentowało się naprawdę dobrze i było dość dobrej klasy, jeżeli można to tak określić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi