gg123 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Witam wszystkich serdecznie! Niedługo jakże oczekiwany przeze mnie i moją ukochaną dzień, nasz ślub. Damska kreacja dawno gotowa, mój garnitur zamówiony, mam tylko problem z dodatkami, chciałbym zapoznać się z waszymi opiniami na ten temat, zwyczajnie lubię słuchać ludzi mądrzejszych od siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa19 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Jeśli masz dylemat, to najlepiej go ujawnić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gg123 Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Oczywiście, przepraszam, Panie również proszę o radę Trochę zamieszałem z tematem, już to naprawiam. Garnitur jaki kupiłem to http://www.bytom.com.pl/kolekcja-caloroczna,garnitur-tokyo-9-124-k-4899-24771-p chciałbym to połączyć z ciemno bordową muszką i zastanawiałem się nad butami w takim kolorze: http://answear.com/614418-domeno-polbuty.html niestety nie mam pojęcia, czy takie połączenie się sprawdzi. liczyłbym na pomoc w doborze dodatków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaghal Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Całe forum jednogłośnie poleci na ślub czarne półbuty (i nie bez powodu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa19 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 3 minuty temu, gg123 napisał: Oczywiście, przepraszam, Panie również proszę o radę Jest cały wątek poświęcony "garderobie ślubnej" a nie, że Panie też zarejestrowane na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 W zasadzie wszytko już zostało powiedziane tu A ewentualne dylematy proponuję rozwiewać tu zamiast zakładać nowe wątki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts