gg123 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam wszystkich serdecznie! Niedługo jakże oczekiwany przeze mnie i moją ukochaną dzień, nasz ślub. Damska kreacja dawno gotowa, mój garnitur zamówiony, mam tylko problem z dodatkami, chciałbym zapoznać się z waszymi opiniami na ten temat, zwyczajnie lubię słuchać ludzi mądrzejszych od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Jeśli masz dylemat, to najlepiej go ujawnić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gg123 Napisano 4 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Oczywiście, przepraszam, Panie również proszę o radę Trochę zamieszałem z tematem, już to naprawiam. Garnitur jaki kupiłem to http://www.bytom.com.pl/kolekcja-caloroczna,garnitur-tokyo-9-124-k-4899-24771-p chciałbym to połączyć z ciemno bordową muszką i zastanawiałem się nad butami w takim kolorze: http://answear.com/614418-domeno-polbuty.html niestety nie mam pojęcia, czy takie połączenie się sprawdzi. liczyłbym na pomoc w doborze dodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Całe forum jednogłośnie poleci na ślub czarne półbuty (i nie bez powodu). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 3 minuty temu, gg123 napisał: Oczywiście, przepraszam, Panie również proszę o radę Jest cały wątek poświęcony "garderobie ślubnej" a nie, że Panie też zarejestrowane na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 W zasadzie wszytko już zostało powiedziane tu A ewentualne dylematy proponuję rozwiewać tu zamiast zakładać nowe wątki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi