Horski Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam,chciałem nauczyć się przynajmniej podstaw szycia ale wszystkie kursy, które znalazłem są nastawione na szycie dla kobiet. Może i przydatne ale wolałbym zacząć od czegoś innego niż spódnica I tu pojawiają się dwa pytania:1.Czy wiecie gdzie można by się takich podstaw nauczyć?2. Czy jest ktoś chętny na zapisanie się na taki kurs wspólnie? Da nam to możliwość ustalenia czego oczekujemy i cena zawsze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 W moim odczuciu szycie to szycie - nie ma wg mnie większego znaczenia, czy nauczysz się szyć szyjąc rzeczy damskie czy męskie. Chodzi o pewne manualne umiejętności, które musisz u siebie wykształcić. A jeżeli chciałbyś się nauczyć szyć męską odzież na poziomie master, to musiałbyś terminować u jakiegoś dobrego krawca (których już wielu nie zostało, bo umówmy się, że 85% to punkty krawieckie, które zajmują się głównie skracaniem i zwężaniem spodni), a to już nie zajęcie na kurs a na pełen etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Pani Wanda przyjmuje uczniów. Nie wiem ile taka nauka kosztuje ale można zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi