szary2 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Hej, Czytam forum już od dłuższego czasu i wiele już odpowiedzi znalazłem na pytania, które miałem. Obecnie zastanawiam się nad zakupem uniwersalnych ocieplanych butów na zimę, które pasowałyby zarówno do granatowej bosmanki, jak i do czarnej puchowej parki. Miałem kilka typów, ale jak np. wysokie boat shoes pasuja do bosmanki, tak nie pasują do puchowej kurtki, albo obuwie typu Timberland premium pasuje do kurtki puchowej tak nie pasuje do bosmanki. Co byście koledzy radzili ? Może jakieś propozycje ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Jest już odpowiedni wątek na forum, możesz poczytać i pooglądać: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/372-trzewiki-boots-obuwie-zimowe-zdj%C4%99cia-komentarze-kupno/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi