Parmigiano Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Paski,szelki,itd... http://www.steveandco.com/it/a/5/Cinture.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Ciekawa oferta ale... Panowie dlaczego tak trudno nabyć klasyczny pasek ze złotą klamrą? Do brązu złoto o wiele lepiej pasuje niż srebro, ale w sklepach są głównie paski brązowe na srebrne klamry?! Jedyna opcja to online z UK na brązowy pasek garniturowy ze złotą klamrą. Tam są i srebrne i złote klamry. U nas panuje jakaś srebrna zmowa Moja rada - przejdź się na Próżną. Mają tam sklep z klamrami, naprawdę spory wybór, w tym również złote (tylko zmierz szerokość paska). Koszt 8 złotych. Potem dowolny kaletnik podmieni klamrę na tę wybraną przez Ciebie (ode mnie mój kaletnik, pan Kozłowski, wziął 10 złotych i zajęło mu to 5 minut). Sam cieszę się bardzo ładną klamrą "stare złoto" po tym jak moja poprzednia (srebrna, nota bene) pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Ciekawa oferta ale... Panowie dlaczego tak trudno nabyć klasyczny pasek ze złotą klamrą? Do brązu złoto o wiele lepiej pasuje niż srebro, ale w sklepach są głównie paski brązowe na srebrne klamry?! Jedyna opcja to online z UK na brązowy pasek garniturowy ze złotą klamrą. Tam są i srebrne i złote klamry. U nas panuje jakaś srebrna zmowa Moja rada - przejdź się na Próżną. Mają tam sklep z klamrami, naprawdę spory wybór, w tym również złote (tylko zmierz szerokość paska). Koszt 8 złotych. Potem dowolny kaletnik podmieni klamrę na tę wybraną przez Ciebie (ode mnie mój kaletnik, pan Kozłowski, wziął 10 złotych i zajęło mu to 5 minut). Sam cieszę się bardzo ładną klamrą "stare złoto" po tym jak moja poprzednia (srebrna, nota bene) pękła. Świetnie. Super rada. Mam zamiar wymienić wszystkie srebrne klamry na złoty kolor i w ogóle rezygnuję ze srebrnych ozdób. Spinki do mankietów, które mam głównie w kolorze srebra za jakiś czas pojawią się w dziale sprzedam. Jest kilka okazów. Myślałem kiedyś, że srebro do mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi