Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 24 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 II przymiarka szarego garnituru z bielskiej wełny. Spodnie z podwyższonym stanem na szelki.Dużo jeszcze do poprawy, efekt końcowy za tydzień,dwa. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glocek Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Zapowiada się fajnie. Tkanina od Pana Tadeusza, czy kupowałeś we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Cześć, tkaninę kupiłem przy Pomorskiej 4. Tak jak wspomniałem, jeszcze dużo pracy, ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glocek Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Muszę kiedyś wybrać się do tej Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Zapraszam, tym bardziej, że krawcy się starzeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Biletówka przy zamkniętych klapach w jednorzędówce, jest celowym zabiegiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Tak,widziałem taki zabieg w jednej z kolekcji Ralpha Laurena i mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Marynarka właściwie gotowa. Spodnie do odbioru za około tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 I od frontu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Nie za duże patki w kieszeniach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Na pewno większe niż standardowe, ale wybraliśmy z krawcem taką wielkość, żeby korespondowały z dosyć szerokimi klapami. Dla mnie jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 "Ciekawa" ta korespondencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Najważniejsze że klient jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Coś nisko wszyta pacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Dzięki, zwrócę na to uwagę przy odbiorze. Przy przymiarkach natomiast nie odniosłem takiego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Była okazja, żeby ubrać nowy garnitur, więc przy okazji zrobiliśmy z narzeczoną kilka zdjęć: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi