mirek Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 Zgadzam się z przedmówcą, niektórzy z nas muszą pracować. Jak dla mnie 20-21 jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 To może w takim razie sobota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Niestety z przyczyny nagłego wyjazdu odpowiada mi jedynie piątek , godzina obojętna . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Hmm, no ja najwyżej wezmę auto, jeśli planujemy o tak późnej godzinie. Ale póki co jakoś tak nie wiadomo jak reszta się na to zapatruje zbytnio. Plus wychodzi na to, że w pt. raczej sporo osób odpadnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Może zmiana terminu na bardziej atrakcyjny dla reszty ? Czekam na propozycje . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Osobiście w piątek mam wolne, także ja się dostosuję do Panów. Pzdr. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Ja się dostosuję, ale czekam na resztę, po póki co rozmawiamy we trzech a miało być spotkanie forumowe, a nie kameralne. Co oczywiście też nie przeszkadza, jednak początkowo wydawało mi się, że więcej osób jest chętnych na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Piątek lub sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Ja w piątek, jak rozumiem rozmawiamy o 15 lipca, nie dam rady ze względu na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Kilka osób w Piątek odpada , proponuję przełożyć na sobotę (23.07 lub 30.07). Mam nadzieję że ten termin będzie dla Was bardziej przyjazny . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2011 Przeglądając "relację z centrali", również piszę się na spotkanie - 23.07 jak najbardziej odpowiada - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Ze mną jak z dzieckiem, za rączkę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Cześć, Zgłaszam się jako następny uczestnik forumowego spotkania w Katowicach. Widzę, że temat trochę upadł. Wakacje już właściwie za nami, więc może warto zaplanować nowy termin? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Jak najbardziej Proponuję coś za powiedzmy miesiąc , najlepiej jakiś piątek bądź sobotę . Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Jestem gotów nieustannie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Natürlich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 No mnie niestety na co dzień w Katowicach już nie ma, ale jeśli ustalicie jakiś termin, to zobaczę co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Panowie odpowiadałaby sobota 1 października ? (Myślę że warto jednak rzucić jakiś konkretny termin ) Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Odpowiada jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 To ustalamy na sztywno 1 października i tego się trzymamy,każdy ma czas żeby się odpowiednio ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Zbliża się połowa września, czas ustalić miejsce spotkania żeby nie zostawiać tego na ostatni moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 13 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Masz jakieś propozycje ? padła propozycja spotkania się w "za kulisami" na teatralnej . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Dla mnie ok. Chodzi mi bardziej o to żeby nie ustalać wszystkiego na ostatnia chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi