alchemique Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Czy ktoś może polecić klasycznego fryzjera męskiego w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Odkopię Jakieś adresy do męskiego fryzjera godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Polecam Adama Szulca Salon fryzjerski Styl A&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kremik13 Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Ja mogę z czystym sumieniem polecić Pana Ratajczaka który prowadzi zakład na Strzeszynie Greckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpless Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Ja polecam Jean Louis David na Półwiejskiej - mąż regularnie do nich chodzi, pełen profesjonalizm i wyczucie. Tu cennik i system rezerwacji http://salony-jeanlouisdavid.pl/cennik/poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi