Machiavelli Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 Też preferowałbym opcję weekendową - 2 jak i 9 mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 2 - mi pasuje. 9-tego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 19 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2023 Ktoś już zarezerwował stolik na 02.12.2023?I jaka jest godzina spotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj_R Napisano 22 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2023 Planujecie zamknięte spotkanie czy można jeszcze wyrazić chęć dołączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 22 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2023 Zdecydowanie otwarte - godzina 14?. Jak na razie potwierdzenia obecności:- Ernestson- Kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2023 Będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj_R Napisano 24 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2023 Potwierdzam, zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 1 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2023 Zarezerwowałem nam stolik w Hewelke - jutro, godzina 14:00 Adres: Jana Kilińskiego 7, 80-452 Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 3 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2023 Spot się odbył😂 Uczestników było w sumie pięciu - coś tam wypito, coś zjedzono i dyskutowano na wszystkie możliwe tematy. Lokal jak najbardziej trafiony, może tylko przed następnym spotkaniem (luty?) warto ustalić wcześniejszą godzinę lub urządzić jako beforek wycieczkę po paru sklepach w najbliższej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi