Marcous Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kiedys na 3 stawach w K-cach kupiłem parę rzeczy sklepie Brice ( kilka koszul , swetr ...) Bylem tam w sobotę ale niestety sklepu juz nie ma , chyba go przeniesli (może ktos wie gdzie?) albo zlikwidowali. Generalnie jak na produkty z sieciowki ubrania tam zakupione bardzo dobrze się sprawowaly w użykowaniu. Wzory zwłaszcza casualowe całkiem fajne. Niestety bylo to dosć dawno i nie wiem czy cos zmieniło się w jakości bo co do wzorów można obejrzeć na ich francuskiej stronie. Moze ktoś ma większe doswiadczenie z tą firmą i może podizelić się opinią . Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mieszkam we FR i jest tu sport sklepów Brice, wszedłem raz czy drugi; wrażenia bardzo złe. Ja już wolę Zarę, jest chyba nawet tańsza. Cytuj
Victor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 W 3 Stawach kiedyś zaopatrywałem się w Brice bardzo często, ale ogólnie to masakra - jedyna rzecz jaka jest trwała i wygląda dobrze po kilku latach eksploatacji to beżowy trencz. Miałem chyba wszystkie elementy garderoby od nich, wszystko ładnie wygląda ale jakość i trwałość to tragedia... Cytuj
Marcous Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 dziekuję za informacje. Odpuszcze sobie zakupy u nich przez internet , nie chce się niemile rozczarować. Cytuj
pawlik Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja kupiłem tam beżowy dwurzędowy płaszcz - przeceniony z 899 na 299 - i za taką cenę jest w porządku. Jednak dość szybko odpadł mi jeden z nitów (?) którym przyczepiony był haczyk do zapięcia kołnierza. Cytuj
Francuz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam przeciwne wrażenia. Obsługa we Francji pomocna, w Polsce zresztą też. Mam od nich głównie casualowe swetry oraz cienkie sweterki w serek i sobie chwalę Co do trwałości-nam je od kilku lat. Może kwestia "klimatu" Cytuj
Grzeslav Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mam przeciwne wrażenia. Obsługa we Francji pomocna, w Polsce zresztą też. Mam od nich głównie casualowe swetry oraz cienkie sweterki w serek i sobie chwalę Co do trwałości-nam je od kilku lat. Może kwestia "klimatu" Co do dzianin, również mogę potwierdzić... Mam dwa kardigany, jeden cienki i czarny i drugi z grubszej wełny granatowy z szalowymi a'la klapami. Oba już od ponad pół roku sprawują się świetnie i są świetnym okryciem zamiast marynarki. Co do innych produktów się nie wypowiem, gdyż nie mam żadnych. Co do obsługi to muszę przyznać, że jest bardzo uprzejma. Sklep teraz znajduje się w Galerii Katowickiej. Wchodząc głównym wejściem z dworca PKP kierujemy się na najbliższe ruchome schody i wystarczy się obrócić. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi