Marcous Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Kiedys na 3 stawach w K-cach kupiłem parę rzeczy sklepie Brice ( kilka koszul , swetr ...) Bylem tam w sobotę ale niestety sklepu juz nie ma , chyba go przeniesli (może ktos wie gdzie?) albo zlikwidowali. Generalnie jak na produkty z sieciowki ubrania tam zakupione bardzo dobrze się sprawowaly w użykowaniu. Wzory zwłaszcza casualowe całkiem fajne. Niestety bylo to dosć dawno i nie wiem czy cos zmieniło się w jakości bo co do wzorów można obejrzeć na ich francuskiej stronie. Moze ktoś ma większe doswiadczenie z tą firmą i może podizelić się opinią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Mieszkam we FR i jest tu sport sklepów Brice, wszedłem raz czy drugi; wrażenia bardzo złe. Ja już wolę Zarę, jest chyba nawet tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 W 3 Stawach kiedyś zaopatrywałem się w Brice bardzo często, ale ogólnie to masakra - jedyna rzecz jaka jest trwała i wygląda dobrze po kilku latach eksploatacji to beżowy trencz. Miałem chyba wszystkie elementy garderoby od nich, wszystko ładnie wygląda ale jakość i trwałość to tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 dziekuję za informacje. Odpuszcze sobie zakupy u nich przez internet , nie chce się niemile rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ja kupiłem tam beżowy dwurzędowy płaszcz - przeceniony z 899 na 299 - i za taką cenę jest w porządku. Jednak dość szybko odpadł mi jeden z nitów (?) którym przyczepiony był haczyk do zapięcia kołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Mam przeciwne wrażenia. Obsługa we Francji pomocna, w Polsce zresztą też. Mam od nich głównie casualowe swetry oraz cienkie sweterki w serek i sobie chwalę Co do trwałości-nam je od kilku lat. Może kwestia "klimatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslav Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Mam przeciwne wrażenia. Obsługa we Francji pomocna, w Polsce zresztą też. Mam od nich głównie casualowe swetry oraz cienkie sweterki w serek i sobie chwalę Co do trwałości-nam je od kilku lat. Może kwestia "klimatu" Co do dzianin, również mogę potwierdzić... Mam dwa kardigany, jeden cienki i czarny i drugi z grubszej wełny granatowy z szalowymi a'la klapami. Oba już od ponad pół roku sprawują się świetnie i są świetnym okryciem zamiast marynarki. Co do innych produktów się nie wypowiem, gdyż nie mam żadnych. Co do obsługi to muszę przyznać, że jest bardzo uprzejma. Sklep teraz znajduje się w Galerii Katowickiej. Wchodząc głównym wejściem z dworca PKP kierujemy się na najbliższe ruchome schody i wystarczy się obrócić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi