Arkadyjczyk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dwukrotnie już miałem okazję skorzystać z usług zakładu fryzjerskiego na ul. Radziwiłłowskiej w Lublinie. Jest to zakład wyłącznie dla panów. Obsługa to dwaj sympatyczni mistrzowie grzebienia i nożyc. Wystrój odpowiednio klimatyczny: brzytwy na ścianach, fotele starego typu (żadnych babskich elementów typu duże zdjęcia lalusiowatych modeli a la lata 80-te). Atmosfera sympatyczna. Jestem bardzo zadowolony z jakości strzyżenia. Cytuj
Andrzej_P Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jakie są u nich orientacyjne ceny? Cytuj
blondaas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na fb piszą, że 20 zł za męskie strzyżenie. Cytuj
Markus Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 To w takim razie trzeba skorzystać ich usług. Dużo wcześniej trzeba się umawiać? Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ja za strzyżenie zapłaciłem nawet trochę mniej, a za takie dłuższe modelowanie 26 zł. jak wszedłem z ulicy to musiałem trochę poczekać, ale chyba już mają tylu chętnych, że lepiej się umówić. Cytuj
Andrzej_P Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziś byłem u znajomego i również polecał mi ten zakład. Zdaje się, że jutro się tam przejdę jak uda mi się wcześniej umówić Edit: Byłem, polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi