fan_dobrego_buta Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Czy jest na forum szczęśliwy właściciel Skye 3? Na chwilę obecną są to jedyne buty C&J, które są na moje liście zakupów. Jednak przed podjęciem decyzji chaiłbym zpbaczyć troszkę dodatkowych zdjęć i oczywiście dowiedzieć się więcej o kopycie. Z góry dziękuję M P.S. Na liście są jeszcze inne dwie pary w navy - Coniston & Pembroke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Hmmm... wszystkie przepiękne . Poza tym wykonane chyba na tym samym kopycie: 325. W przyszłym tygodniu powinna dotrzeć do mnie dopiero co zakupiona para, zbudowana na tym samym "podwoziu"-model cardiff . Mam nadzieję, że zachwycą mnie tak samo jak para trzewików ISLAY (obym się nie "kropnął" w rozmiarze) i będę miał okazję, by je skomplementować na forum i wnieść uwagi odnośnie konstrukcji i wygody kopyta 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Dziękuję Zaraz jak dotrą (mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu), dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Pembroke w zieleni też jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Dotarły : https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-201#entry186500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2015 Rewelacja! Jeszcze raz gratuluję zakupu. Dobry opis i cenne info na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi