fan_dobrego_buta Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Czy jest na forum szczęśliwy właściciel Skye 3? Na chwilę obecną są to jedyne buty C&J, które są na moje liście zakupów. Jednak przed podjęciem decyzji chaiłbym zpbaczyć troszkę dodatkowych zdjęć i oczywiście dowiedzieć się więcej o kopycie. Z góry dziękuję M P.S. Na liście są jeszcze inne dwie pary w navy - Coniston & Pembroke Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Hmmm... wszystkie przepiękne . Poza tym wykonane chyba na tym samym kopycie: 325. W przyszłym tygodniu powinna dotrzeć do mnie dopiero co zakupiona para, zbudowana na tym samym "podwoziu"-model cardiff . Mam nadzieję, że zachwycą mnie tak samo jak para trzewików ISLAY (obym się nie "kropnął" w rozmiarze) i będę miał okazję, by je skomplementować na forum i wnieść uwagi odnośnie konstrukcji i wygody kopyta 325 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Dziękuję Zaraz jak dotrą (mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu), dam znać. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Pembroke w zieleni też jest ciekawy Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Gratuluję zakupu!!!! Daj proszę znać jak wypada rozmiarówka 325 Dotarły : https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-201#entry186500 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Rewelacja! Jeszcze raz gratuluję zakupu. Dobry opis i cenne info na przyszłość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi