Jakub Wieczorek Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Witam Panów! W zeszłym tygodniu, byłem na ślubie znajomych w Mediolanie. Strój Pana młodego, był trochę ekstrawagancki, i tu moje pytanie: czy takie ubranie w Polsce by przeszło? Ubranie składało się z: antracytowej dwurzędowej marynarki w prążek, szarych spodni, i... granatowych lotników (bez szwu z tyłu). Zestaw uzupełniała biała poszetka, biała koszula z plisą, i granatowa muszka. Mi ten zestaw się podobał. Jako, że umiem mówić płynnie po Włosku, pogadałem sobie ze znajomym. Jak się okazało, całość łącznie z butami była na miarę. Moim zdaniem, takie ubranie było nieco zbyt casualowe jak na ślub. Ubrania gości były natomiast w większości perfekcyjne, no może poza wyjątkami typu czarna koszula, żółty krawat, i szare spodnie... A co Wy o takim stroju myślicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Różne oryginalny chodzą po tym świecie i że każdy ma wolny wybór, nie zabronisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Oczywiście! Jeżeli miałbym coś zmienić w tym ubraniu, to bym wybrał czarne wiedenki (tym bardziej, że wieczorem założył frak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Niedawno w moich okolicach był ślub z weselem na leśnej polanie. Gości (i młodą parę) obowiązywały dwa stroje: na ceremonię - elegancki, z zastrzeżeniem że buty raczej mają być wygodne, a nie eleganckie (damskie obcasy by się wbiły w łąkę) na wesele - sportowy. Był kącik chill out (z dymkiem....), duży dmuchany basen, orkiestra. Podobno zabawa świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Przede mną (było to w pewnej zagranicznej stolicy) brała ślub para w której zarówno Pan młody, jak i Pani młoda byli ubrani na czerwono. Pasowało im do karnacji. Kto bogatemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Przede mną (było to w pewnej zagranicznej stolicy) brała ślub para w której zarówno Pan młody, jak i Pani młoda byli ubrani na czerwono. Pasowało im do karnacji. Kto bogatemu zabroni. Mi się taka ilość czerwieni, z jakiej by się składał garnitur źle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi