Odie111 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Panowie, Mam takie pytanie - gdzie szukac marynarek na chudego i wysokiego? Chodzi mi o rozmiar okreslany jako 48L (euro) lub 38L (UK), kroj SLIM. Np. SS rozmiar 46 na mnie dobrze pasuje. Ale jest za krotki... Potrzebuje ok. 78 cm Mam taki standardowy problem, ze gdy marynarka jest juz na mnie dobra w ramionach, okazuje sie za krotka. A jak jest w miare dobrej dlugosci, to jest tez za szeroka w remionach... M.in dlatego musialem ostatnio odeslac outletowa SS 94L Szukam (bezskutecznie) casualowej marynarki slim fit, z nakladanymi kieszeniami, wysoka pacha i waskimi rekawami. Najchetniej w stylu wloskim... Ale angielskie tez moga byc... Pomoze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Z niższych półek możesz spróbować poszukać czegoś w Zarze - bywają niezłe rzeczy. Zara ogólnie pasuje na bardzo szczupłe osoby. Jednak z jakością jak jest to wiadomo - odstaje, chociażby od SS Chyba, że jesteś za szczupły na Zarę, to wtedy już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Zare znam, dzieki, ale wole nie... Jak piszesz, jakosc raczej slaba... Ich rozmiar M pasuje na mnie dosc dobrze w ramionach, ale... krotkie marynarki, zazwyczaj domieszki sztucznych materialow, waskie klapy... Generalnie nie za bardzo to o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 @Oddie111- Marks & Spencer ma w ofercie rzeczy w rozmiarówce LONG @pawlik - to "chociażby" w odniesieniu do SS, pisząc o ZARZE - zakrawa na kryminał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 @Hargin - SS było akurat pod ręką. Co więcej znajdą się rzeczy lepsze od SS, stąd "chociażby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 @Hargin - dzieki za info. O M&S wiem, ale poki co, te marynarki ktore mi sie podobaly, nie byly dostepne w rozmiarze 38L Ale masz racje, warto sprawdzac dosc regularnie co oferuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Szczególnie, że potrafią przecenić np. z 699zł na 79zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Znam ten "bul", u mnie skończyło się na bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi