Gość Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Co sądzicie o firmie Baumler? Zauważyłem że jest sklep Suit&Shoe w warszawie i tam oferują garnitury Baumlera. Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Kiedyś coś przymierzałem, ciężkie, dość kwadratowe niemieckie krawiectwo. Bardzo daleko od klimatów, które lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Marka trochę nierówna pod względem jakości i wzornictwa. Zdarzają im się takie nowomodne koszmarki jak z galerii handlowej klasy b, ale na ogół wszystko jest w porządku. Wzornictwo jest ciężkawe, ale ja akurat takie preferuje. Mam dwa garnitury, z których jestem zadowolony, chinosy, z których byłem zachwycony i jakąś koszulę. Właściciel sklepu na pl. Teatralnym w Warszawie zdecydowanie na plus - zwłaszcza jeśli porównać to do kilku innych przybytków w Warszawie, gdzie klient zdaje się zawadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi