Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym kupić na lato jakieś buty sportowe bez sznurówek, proste i lekkie.

Pamiętam że kiedyś miałem takie bardzo wygodne buty, które miały zamiast sznurówek taką gumkę szeroką przełożoną bodajże 3 razy, firma była jakaś na V ale to było jakieś 8 lat temu więc mogę się mylić, miło by było odnaleźć je i kupić jakiś aktualny ich model bo były naprawdę dobre i przetrwały zemną sporo czasu.

W każdym razie mam problem ze znalezieniem czegoś podobnego w internecie, wszystkie to jakieś masywne buty z gumkami zamiast sznurówek, albo zwykłe powiedzmy trampki bez niczego tak bardziej do ogrodu czy na plażę a nie do biegania.

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

Trejk 

Opublikowano

Witam chciał bym kupić na lato jakieś buty sportowe bez sznurówek, proste i lekkie.

Trejk to forum nie jest o butach sportowych a o klasycznych.

Proponuję zajrzeć na forum www.wbutach.pl .

Opublikowano

trejk - to zapewne były Vans'y ale to takie "tenisówkowate" cichobiegi. Niezbyt rozumiem rozróżnienia między "do biegania" a "trampki do ogrody czy na plażę". Jeśli "do biegania" znaczy do uprawiania sportu to raczej nie uświadczysz nic poważnego bez sznurówek (chociaż są np. triathlonowe wyjątki).

Opublikowano

Ja z całego serca polecam mokasyny oraz boat shoes. Wsuwane, lekkie buty, wygodne jak kapcie. Jeśli chcesz kupić niedrogie boat shoes zajrzyj na stronę Decathlonu. Mam jeden model z ich oferty i mimo, że skóra nie jest świetnej jakości, to jako "człapaki" sprawują się idealnie.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk