Czapla Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Mój szwagier ma problem z zakupem butów na własny ślub - niestety jego stopa jest szeroka i ma wysokie podbicie. Długość stopy 28 cm, szerokość 11, obwód w najszerszym miejscu 28 cm. Większość butów w ogóle nie pasuje, udało się przymierzyć Loake 200 w rozmiarze 9, i buty były by w miarę okej - ale mają lekko lakierowaną skórę co w oczach szwagra je dyskwalifikuje Jakieś inne pomysły, propozycje butów na taką stopę? Chyba że są dostępne Loaki 200 ale z normalną skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Tu np. masz Berwicki w tęgości G http://sklep.klasycznebuty.pl/362,berwick-3488-black-calf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 To już szersze są Berwicki 3010 moim zdaniem. Mam jedne i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 mam i berwicki 3010 i stopę o szerokości 11 cm ( a na podbiciu chyba nawet ze 29 cm ) berwicki aktualnie rozbijane przez szewca o loake się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Czyli celować w Berwicki 3010 i ewentualnie rozbijanie u szewca... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Gdzie chcesz kupować te Berwicki? Jeśli w Klasycznych Butach, weź wszystkie które potencjalnie mogą pasować, nie ma problemu ze zwrotem, Upewnij się tylko, że to co zamawiasz ma tęgość G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Czyli celować w Berwicki 3010 i ewentualnie rozbijanie u szewca... ? sprawdź te loaki a jeśli nie masz czasu to w sumie polecam taką opcję .... ja w każdym razie w wakacje wyceluję w buty robione na miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi